joi, 3 mai 2012

alta serie din ceea ce altii au spus..

 Selectii din volumul 2 " Conversatii cu Dumnezeu"

" o singura ZI in care sa nu faci nimic altceva decat Voia Mea, ti-ar aduce Iluminarea"

" adu-ti aminte: sufletul creeaza, mintea reactioneaza!"

" negativitatea nu este niciodata un semn al adevarului suprem, chiar daca pare adevarul tau in acel moment. S-ar putea ca ea sa provina dintr-o parte din tine care nu este vindecata!"

"adevar iti spun Eu tie: scopul vietii nu este sa-i faci placere lui D-zeu. Scopul vietii e sa cunosti si sa-l recreezi pe Cine Esti. Facand toate astea, intr-adevar ii faci placere lui Dumnezeu si O si slavesti"

"Conceptul de varsta legat de suflete este in realitate legat de nivele de constiinta, nu de cantitatea de timp"

"teoleogiile omenesti sunt incercari nesataoase ale omenirii de a prezenta un Dumnezeu nesataos, care nu exista"

"trebuie sa va straduiti intodeuna sa creati constiinta de grup, oriunde mergeti si in tot ce faceti, daca doriti ca experienta voastra mai extinsa de viata pe aceasta planeta sa fie armonioasa."

"majoritatea oamenilor se declara satisfacuti de o lume in care sunt la mare cinste diferentele si nu asemanarile, iar neintelegerile sunt rezolvate prin conflict si razboi. Majoritatea oamenilor se declara satisfacuti de o lume in care supravietuirea este posibila pentru cel mai adaptat, unde " cel  mare e si tare", unde este nevoie de competitie, iar a invinge este considerat a fi tot ce-ti poti dori. Majoritatea oamenilor definesc "rau" tot ceea ce este diferit de ei. Nu sunt tolerate in special diferentele religioase, ca si multe diferente sociale, economice sau culturale.  Majoritatea oamenilor chiar cred ca exista un alt mod natural de a exista, ca e in natura oamenilor sa se comporte in acest fel si ca a actiona in orice alt mod ar omori spirtiul interior ce-l impinge pe om la succes, insa nimeni nu se intreaba: succes in ce? Majoritatea oamenilor nu vad ca distrug Pamanatul- planeta care le da viata- pentru ca actiunile lor urmaresc doar sa ridice calitatea vietii. "
" de secole intregi oamenii i-au condamnat pe Adam si pe Eva. Se spune ca au comis Pacatul Originar. EU va spun voua: a fost Binecuvantarea Originara!"

:"TU esti cel care se misca, nu Timpul. Timpul nu are miscare. Exista numai un singur Moment"

" Hotareste cine ESTI- cine vrei sa FII- si apoi fa tot ce-ti sta in putere sa FII asa"

" ..dar nu alegeti sexul in locul dragostei, ci ca pe o sarbatorire a ei. Si nu algeti puterea asupra altora, ci puterea impreuna cu ei. Si nu alegeti faima ca un scop in sine, ci ca pe un mijloc de a ajunge la o finalitate mai inalta. Si nu alegeti succesul in detrimentul altora, ci ca pe un instrument prin care sa ajutati pe ceilalti. Si nu luati victoria cu orice pret, ci victoria care nu-i costa nimic pe ceilalti, ba chiar le aduce si lor un castig."

" a te trada pe tine insuti ca sa nu-l tradezi pe celalat, insemana tot tradare. Este cea mai Inalta Tradare."

" ...presupui ca un om face  ceea ce numeste tu - o alegere egosita- Adevar iti spun EU tie, omul este capabil de cea mai inalta alegere care nu este intodeuna alegerea care ar parea ca-i spre binele celuilalt"

" Nimeni nu mai citeste, nimeni nu mai scrie, nimeni nu mai invata pe altii. Mintea este uitata.Mintea nu mai este intretinuta. Nu mai este extinsa. Nu mai primeste nimic nou. I se cere sa dea minimul necesar. Mintea nu este hranita, nu este trezita, este leganata ca sa adoarma, este prostita. Faceti tot ce puteti ca s-o decuplati: televiziune, filme, romane proaste. Orice ai face, nu gandi, nu gandi, NU GANDI.
Astfel incat, majoritatea oamenilor duc o viata la nivelul trupului. Hraneste trupul, imbraca trupul, da-i trupului " tot felul de chestii" Majoritatea oamenilor nu au citit o carte buna - vreau sa spun o carte din care pot invata ceva- de ani de zile. Dar ei pot sa-ti spuna programul TV pe o saptamana intreaga. E ceva ingrozitor de trist in asta.
Adevarul este ca majoritatea omenilor nu vor sa fie obligati sa gandeasca. Ei aleg lideri, ei sprijina guverne, ei adopta religii care pretind sa nu gandesti independent " usureaza-ti viata; spune-mi ce sa fac" Majoritatea oamenilor vor cere ceva de genul : unde sa sed? Cand sa stau in picioare? Cum sa salut? Ce vrei a fac? Care sunt regulile? Unde-mi sunt granitele? Spune-mi, spune-mi SPUNE-MI. Fac orice - dar sa-mi spuna cineva. Totul s-a distus in clipa in care ti-ai abondonat mintea- cel mai mare instrument creator pe care l-ai avut vreodata!"

" a avea nevoie de cineva este cel mai rapid mod de a omori o relatie"

" Intelepciunea insemana cunostinte aplicate"

" voi ii invatati pe copiii vostri ce sa gandeasca in loc de, cum sa gandeasca"

" legile voastre arata acolo unde se afla puterea"

" Uneori, cel mai bun mod de a iubi pe cineva sau de a-l ajuta este de a-l lasa in pace sau de a-i da puterea de a se ajuta singur"

"...Pur si simplu sa nu doresti nimic. Sa ai preferinte, nu nevoi!"

" singurul motiv pentru care voi pretindeti ceva este deoarece altcineva pastreaza pentru sine. Incetati sa mai pastrati pentru voi!"

"...este un proces de definire de Sine ( nu de descoperire de sine) de Evolutie ( nu de invatare) de A Fi (nu de a face) "

" noul vostru stimulent : sa deveniti ceea ce Eu v-am creat - reflectia fizica a Zeitati Insusi."


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu