duminică, 13 mai 2012

Mesaje



Intrebare: ce inseamna partea feminina din Creator? Ce spune femeia Dumnezeu?
Raspuns: Femininul din orice insemana Bucuria creatiei! Ea este creatorul, co-creatorul si cea care se bucura de creatie; ea este cea care simte, receptioneaza si acumuleaza transformarile si ciclurile creatiei, de aceea femininul din noi trebuie mereu sa fie in miscare, in tranformare caci stationarile pe o perioada dezechilibreaza. Femininul este acel urcus de spirala care implineste, care intregeste, este emanatia, este Inceputul! Deci fiti feminin in manifestare asa cum doresc EU sa simt acest feminin cu BUCURIE si Iubire dragii mei copiii, nu cu durere cum este  acum!

Intrebarea: care este partea masculina? (atentie nu vorbesc de barbat si femeie si de ce este in OM)
Raspuns: partea care integreaza aceasta bucurie de creatie! Este la fel ca cultivatul, femininul pune o samanta , masculinul are grija ca ea sa-si faca rostul acolo unde este pusa, el poate sa stationeze, sa aiba rabdare ...el o ingrijeste sa creasca,  el are grija ca ciclul de crestere sa fie in buna desfasurare, el este Finalitatea, el spune.... S-a implinit! El simte intregul! El desafvarseste! Deci fiti masculini in manifestare dragii mei copiii, cresteti cu sensibilitate si daruire neconditionata asa cum sunteti, nu cu durere cum va simt!

Intrebare: cum sa ne armonizam?
Raspuns: ca sa intelegeti armonia am sa va spun ce este dizarmonia: sunt 2 mari dezechilibre posibile- atunci cand esti nerabdator sa culegi "fructele" cand nu sunt coapate si fructele "coapte" sa le dai altcuiva in loc sa le integrezi in tine! In alta ordine de idei, aveti rabdare ca lucrurile sa se maturizeze, ca ele sa fie asimilate asa cum se cuvine de catre Dvs. ca sa le puteti intelege, apoi daca le culegeti cand sunt gata coapte, desi doriti foarte mult sa ajutati pe cineva , va spun voua ca fructele Dvs nu sunt de folos altcuiva, asa ca din TINE porneste mai departe armonia, nu daruind o anumite manifestare. Fiti voi armonie si ea se " prinde" si la altii... caci asta e randuirea!

Intrebare: Am impresia cateodata ca vorbesc in zadar oamenilor...oare ei ma inteleg?
Raspuns: Adevar va spun eu voua, cand faceti diferente intre oameni atunci judecati si nu este bine...insa un lucru este sigur, atunci cand spui o vorba cu daruire si iubire , ea este ca o haina pentru acel om, o pune in sifonier, poate nu este la marimea potrivita s-o poarte atunci, insa la momentul potrivit sa fiti siguri ca el se va duce la sifonier s-o imbrace! Cuvintele sunt coduri impregnate pe aura noastra, cand noi suntem pregatiti ele se asimileaza automat! deci manifesati-va comunicarea cu iubire... oriunde si oricum, insa cu intelepicune!

Intrebare: oare cum cunosc daca ceva este potrivit pentru mine?
Raspuns: oamenii sunt obisnuiti ca atunci cand stiu ceva sa asocieze cu cunoasterea, insa adevar va spun eu voua, cunoasterea este exact drumul catre ceea ce stii! Ea este partea de manifestare in derularea evenimentelor, abia la sfarsit cunosti, abia dupa ce ai trait! Si atunci ai sa vezi ca ceea ce stiai este altfel implinit!

Intrebare: cateodata ma simt trist, sau am o stare de rau, imi este frica sa nu dau si altora, ce sa fac?
Raspuns: oamenii, in general, au tendinta de a sta inchisi in casa sa-si duca durerea, insa va spune voua ca durerea care apare in manifestare in lume sau datorita ranilor ei, numai in lume se vindeca! Cand stai inchis in tine o perioada ai impresia ca esti aparent linistit insa problema este in stare latenta undeva mai bine ingropata de tine. Nu va fie frica, nu faceti nimanui rau, caci adevarata " putere" nu este in unul ci in mai multi,  nu stati in stari de durere caci ea se adanceste apoi este greu sa va reveniti. Contactul direct cu lumea este rezolvarea relatiilor in lumea vostra, inca nu ati inteles? Lumea este medicamentul cel mai dulce pentru amaraciunea voastra. Invatati sa va modelati durerea cand sunteti in lume, asa invatati relatii cu ea, indiferent de natura lor,  nu indeparatandu-va de ea! Fiti maturi si luati decizia de la radacini...caci nimeni altcineva nu o v-a face!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu