duminică, 10 iunie 2012

Gradina trandafirilor

In  taramul trandafirilor am fost si odata cu el mesajele pline de frumusete si simplitate au sosit ca o mireasma plina de un parfum unic, catodata am impresia ca eneregiile sunt atata de schimbate de la o saptamana la alta caci parfumul lor unic aprare in sufletul meu mai preganant soptindu-mi: nu e vreme de veghe, este vreme de actiune!
Am sa va impartaesc cu voi cateva mesaje importante pentru noi toti, sperand sa va purtati cu mine in lume minunata a energiei angelice..

Ingerii armoniei: Aromonia poate insemana atunci cand te uiti la cel de langa tine si-i vezi trandafirul inflorit din suflet, caci atunci realizezi ca ceea ce este in el este si in tine, astfel acest schimb facand-se intr-un mod echitabil, armonia se revarsa rauri in sufletele noastre unite

Ingerii prieteniei: intre noi exista o energie care ne inconjoara ca o cordon mai lat sau mai subitire. Fiti deschisi, caci atunci cand nu limitati oamenii de langa voi nu va limitati de fapt pe voi, acest cordon se extinde si se largeste pe masura delimitarilor dvs. si astfel omul se simte implinit in TOT.

Ingerii linistii: Intodeuna linistea o vad ca o floare care porneste din suflet. Unii dintre noi cred ca pentru a capata liniste au nevoie de izolare si astfel isi inchid aceasta floare o perioada, dar adevar va spun eu voua, ca linistea este o stare care porneste din interior si nu invers - din exterior in interior, asa ca nu mai inchideti floarea caci adevarata primejdie in asta este! Lasati sa vina totul catre voi si va incredeti, caci linistea in voi este vesnic! Fiti voi samanata de liniste in lumea asta la fel cum sunteti lucratori de lumina , aveti curaj caci aripi zeci sunt in spatele vostru sa va sunstina!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu