luni, 18 iunie 2012

Noul eu

         Nu spun nimic nou acum (scrie deja peste tot) si totusi tin sa va reamintesc ca: in cele din urma simtiti aceste vremuri si le traiti inca cu entuziasm ca pe un copil nerabdartor sa ajunga mare ca altfel nu v-ar interesa aceste randuri, intr-un fel simtiti noi drumuri cum se deschid in fata Dvs. ca niste minunate posibilitati de a crea frumusete si bine si acum trebuie sa intelegeti ca aveti un rucsac in spate care pana in varful muntelui trebuie sa consumati tot ce este in el ca sa fiti liberi! Simt ca dupa acest solstitiu de vara  pe data de 21 iunie la ora 2 (intr-un fel este varful muntelui) se va rescrie un nou tipar de constiinta: liber in creatie, bucuros de existenta sa ca fiinta constineta, mai trezit in simtire nu gandire, mai mult intelept decat animal, mai conectat decat izolat si adaugati Dvs ce mai simtiti ca schimbare mai ales recentele intamplari, depinde de povestea fiecaruia. Fratele nostru Soare ne ajuta in aceasta perioada sa scoatem balastul, chiar daca e mai dificil un pic si pentru corp, cereti indrumare catre calm si ascultati-va pe voi, fiti voi samanta de liniste in mijlocul tornadei ( asa cum ni s-a mai cerut)

Din conversatiile mele...:
         Dragul nostru A. Rafael m-a rugat sa va transmit ca o boala cand se instaleaza in corp de cele mai multe ori este prea tarziu (in functie de povestea fiecaruia) pentru ca, corpul are foarte multe de dus: stresul si rapiditatea de adaptare la noile vremuri plus alimentatia care este total nepotrivita, asa ca ne roaga ca atunci cand avem stari, atitudini nepotrivite sau de retineri, blocaje, sa fim curajosi sa le eliberam pentru ca ele aduc boala; acolo Rafael ne poate vindeca sufletul si lucreaza chiar la radacina problemei. Deci sa-l rugam sa ne vindece de atitudini si stari. El cu sceptrul lui scaneaza orice corp uman si in functie de negura pe de el vindeca atat cat omul permite, caci cel mai mare dusman al omului sunt blocajele si durerile lui.

In perioada asta si de acum incolo invatati sa faceti ceea ce simtiti si o sa va educati sa faceti din simtire. Cum va dati seama? simplu: nu  aveti cum contesta alegerea, caci ce este din minte acolo este sadita sigur indoiala si multe alte lucruri, insa cand vin din suflet sunt de neclintit, pure ca niste picaturi ce se evapora in jurul nostru ca o stare perfecta de a fi!

Creati frumos oricum, oricand si oriunde, chiar daca altii va arata cat de urata este lumea, nu-i credeti, ei traiesc iluzia, voi creati realitatea! Aveti incredere pana la capat!


Eu



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu